Mannenworkshop Seksualiteit in het Licht

Waar gaat de Workshop Seksualiteit in het Licht over?

Je bent uit seksualiteit ontstaan. Seksualiteit in de brede betekenis van seksuele energie zoals deze in Tantra wordt gehanteerd: de levensenergie die begint in ons bekken, die in ons hart liefde wordt en in ons hoofd groeit tot bewustzijn. Verlangen is de stuwkracht in deze energie. Met grensoverschrijdende ervaringen, afkeuring van ouderfiguren en/of invloed van stigma’s of porno is een gezonde erotische basis voor velen verstoord geraakt.

Door groeiend lichaamsgewaarzijn en (spiritueel) bewustzijn, komt er (meer) toegang tot verlangens, seksuele gevoelens en seksuele energie. Dit leidt uiteindelijk, in mijn ervaring tot een veelbelovende wereld voorbij ‘nodig hebben’ of kortstondige bevrediging. Mijn missie is om in deze Workshop Seksualiteit voor mannen, een veilige plek te creëren waarin verlangen er mag zijn en je tot jezelf kunt komen: Seksualiteit in het Licht.

Wat kun je verwachten in de Workshop Seksualiteit in het Licht?

Je wordt uitgenodigd jouw seksuele energie en jouw verlangen te ervaren met openheid voor alles wat zich aandient, licht of donker, stil of heftig, stromend of stagnerend. Dat gaat voorbij aan de rol van een partner, want de eigen heelwording verloopt niet via de partner maar voltrekt zich in jezelf. Ook wordt jouw plek als zoon van je vader en kleinzoon van je opa opnieuw belicht en ervaren wat daarin helend is.

Mijn vele jaren opgebouwde ervaring bundelt zich in deze Workshop Seksualiteit door gebruik te maken van de volgende stromingen:

  • Emotioneel Lichaamswerk (ELW)
  • Systemisch Werk
  • Tantra
  • Sexual Grounding

In deze Workshop Seksualiteit krijg je o.a. toegang tot jouw Bron van levensenergie, inzicht in waardoor je dit kwijtraakt en ervaringen hoe deze Bron blijvend een plek te geven in jouw leven. Verbinding met jouw plek tussen de mannen. Inzicht in en ervaring op welke wijze jouw opvoeding belemmerend of voedend is op het vlak van intimiteit en seksualiteit. Vrijheid tot jouw (seksuele) verlangens en op welke wijze dit uiting te geven. Helende stappen in relatie tot jouw mannenlijn (vader, opa, voorvaderen).

workshop-seksualiteit-in-licht-basis

Voor wie is de Workshop Seksualiteit in het Licht?

Deze Workshop Seksualiteit is geschikt voor mannen die al wat stappen op het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling hebben gezet. Het Lichaamswerk en Systemisch werk betekent dat we op een diepe emotionele laag werken met elkaar. Veel mannen hebben verwonding(en) en/of schaamte opgelopen op dit thema. Ben je bereid dit aan te gaan in een veilige bedding met mannen die dat ook willen? Dan ben je welkom om deel te nemen.

Voor het professionele kader ben je ook welkom om van mijn manier van werken te leren en jezelf te ontwikkelen. Maar dan wel óók persoonlijk, want dit werk is enkel te geven via jouw persoonlijke ervaringen en verhaal.

 

Workshop Seksualiteit in het Licht (vervolg)?

Voor diegene die na het volgen van de Workshop Seksualiteit in het Licht toe zijn aan een vervolgstap in het proces, bied ik een vervolg aan op de Seksualiteit in het Licht workshop. Wil je meer weten over het vervolg? Of wil je je direct aanmelden? Bekijk hier de vervolgworkshop.

 

Wat anderen over de workshop zeggen

Een onderwerp als seksualiteit bespreken en beleven in een mannengroep. Ik was het niet gewend. Meteen vanaf de start weet William de veiligheid te creëren om alles te kunnen benoemen. Ik heb mijn grenzen opgezocht en verlengd. Omringd en gesteund door andere mannen. En ben daardoor meer tot mezelf gekomen, een sterke bron van levensenergie. Ik ben een dankbare man!

Marco
Basis Workshop Seksualiteit i/h licht

William biedt een professionele context, waarin je veilig en open op avontuur kan gaan met ruimte voor kwetsbaarheid en respect voor grenzen. Om dit met mannen te doen heeft veel meerwaarde, omdat huist mannen zich in elkaar herkennen, steunen en scherp zijn zonder te veroordelen. Contact op de grens heeft voor mij nu een fysieke betekenis gekregen. Wat een aanrader!

Rob
Basis Workshop Seksualiteit i/h licht

Mijn seksualiteit valt en staat met mijn verbinding. Deze tweedaagse hebben verborgen blokkades onthult en mij de verbinding met mijn seksualiteit hersteld.
Dankbaar.

 

 

K.

Basis Workshop Seksualiteit i/h licht

Over William

Mijn naam is William Wilson, geboren op 4 april 1967. Vanaf 2008 was ik 12,5 jaar werkzaam als trainer en therapeutisch coach voor Phoenix Opleidingen te Utrecht. Nu vanuit mijn eigen praktijk Transformatieplek.

Vanaf ongeveer dertig jarige leeftijd heb ik het mannelijke aspect in mijzelf diepgaand onderzocht en geïntegreerd. Mannenwerk, Systemisch Werk, Lichaamswerk maken me tot de man die ik nu ben. Vanuit de Tantra en Sexual Grounding werk ik graag middels mannelijke en vrouwelijke dynamieken als bron van levensenergie.

Mijn stijl als begeleider kenmerkt zich als open en direct, warm en betrokken, met diepgang, lichtheid en humor.

Informatie Workshop Seksualiteit i/h Licht Data (tijden)

  • Woensdag 11 t/m Donderdag 12 december 2024 (10-17 uur)

    (mogelijkheid tot gezamenlijk uit eten op de 1ste avond)

Kosten

Deelname tweedaagse Workshop: €590,-
inclusief lunch, overnachting facultatief (€30,- ex linnen/handdoek)

Locatie

De Bronhoeve, Ossenwaard 14, Cothen. Website: www.bronhoeve.com

athanor

Schrijf je in

Mannenworkshop Seksualiteit in het licht | € 100 als aanbetaling (€590,- all-in incl. BTW)
Neem deel aan deze tweedaagse (exclusief overnachting) om jouw seksuele energie en jouw verlangen te ervaren met openheid voor alles wat zich aandient. Deze bron van levensenergie geeft gelegenheid tot transformatie. Dat gaat voorbij aan (de rol van) een (eventuele) partner, want de eigen heelwording voltrekt zich in jezelf. Ook wordt jouw plek als zoon van je vader belicht en ervaren wat daarin helend is. Je bent immers uit zijn potentie geboren.
Schrijf je nu in!