Workshop Seksualiteit in het Licht (vervolg)

“This very body the Buddha”, Osho

De terugkeer naar absolute onschuld, absolute eenheid

De grootste seksuele extase is geen zoeken naar extase

maar een stil wachten. Totaal ontspannen, zonder gedachten.

Je bent bewust, bewust van je bewust zijn.

Je bent bewustzijn, maar er is geen inhoud.

En dan is er grote schoonheid, grote zegening….

Sacred Sexuality is geen techniek maar Liefde.

Is geen techniek maar gebed.

Is niet in je hoofd maar een ontspannen in je hart.

In een Sacred omhelzing kun je voor uren blijven.

Het is een soort smelten met de vrouw of met de man.

Het is een soort ontspanning in elkaars wezen.

En het is meditatie, want daar is geen ego, geen gedachte en de tijd stopt.

Dat is een glimp van God. Osho

Wat kun je verwachten in deze Vervolg Workshop Seksualiteit in het Licht?

In deze vervolgworkshop werken we wederom met de magische kracht van seksuele energie. Deze stroom zetten we in om blokkades in ons lichaam te transformeren. Blokkades in ons lichaam ontstaan wanneer bepaalde energieën er niet kunnen of mogen zijn. Wanneer we kleine of grotere traumatische ervaringen meemaken zijn de emoties vaak te heftig om te kunnen bevatten of om ze echt te voelen. Het is ook mogelijk dat er afkeuring was op bepaalde energieën. Op dat moment zetten we het vast in ons lijf. Wat wordt er mogelijk als het los mag komen en helemaal gaat stromen?

Een manier om te helen en het (meer) te laten stromen in het lijf, is door gebruik te maken van het principe van Ideale Vader (uit de Sexual Grounding). Jouw ideale vader die jou het gevoel geeft dat alles welkom is en dat je onvoorwaardelijk wordt gesteund op je eigen potentie en seksualiteit. Jouw cellen zullen als een spons het gevoel opnemen van: ‘Ik ben helemaal OK!’ Hierdoor krijg je in je seksualiteit (opnieuw) beschikking tot het recht van een kind om opwinding, nieuwsgierigheid en onschuld te ervaren.

Met deze hernieuwde vrijheid is er ook ruimte om de energieën die tot nog toe in de schaduw zijn gebleven helemaal welkom te heten. Daarin maak ik gebruik van het gedachtegoed van David Deida. Via bijvoorbeeld het ervaren van de energie van het dominante, de macho en de ‘ravisher’ leef je jouw mannenenergie ten volle. Vanuit het vrouwelijke is dit zeer aantrekkelijk en is er een spannende polariteit. Dat geeft uiteindelijk het vermogen om als volwassen man je seksuele energie te reguleren in de verbinding van hart tot bekken.

Voorwaarde voor deelname is ervaring met de Basisworkshop Seksualiteit in het Licht of een (enigszins) vergelijkbare ervaring zoals bijvoorbeeld de 3-jarige Opleiding of Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen.

Klik om meer te weten over Mannenwerk.

Review: “William, je begeleiding was prima voor mij, je hebt zelf veel meegemaakt in je leven, je zet dat in en loopt zichtbaar nog steeds jouw pad. Dat gaf mij een goede bedding en uitnodiging om zelf te komen en zichtbaar (en hoorbaar) te mogen zijn. Lekker dat er relatief veel lichaamswerk in het programma zat, het was een afwisselende en inspirerende reis. Concreet voel ik me energieker en blijer, meer bij mezelf. Dat is toch het gevolg van meer voelen en laten stromen van seksuele energie. En ook al doet het soms zeer, ik pel verder aan mijn innerlijke ui. Ik voel me gesteund door jullie mannen!” E.

Praktische info Workshop Seksualiteit i/h Licht (vervolg)

Data (tijden)

Donderdag 18 en vrijdag 19  november (alle dagen 10-17 uur)
(mogelijkheid tot gezamenlijk uit eten op de 1ste avond)

Kosten

Deelname Tweedaagse Workshop Seksualiteit€ 478,- all-in (incl BTW)

Overnachting + € 30 p.p. (ex linnen / handdoek)

Locatie

De Bronhoeve, Ossenwaard 14, Cothen Website: www.bronhoeve.com

Schrijf je in

Workshop Seksualiteit in het licht (vervolg) | € 100 als aanbetaling (€478,- all-in incl. BTW)| De workshop op 18-11-2021 is reeds volgeboekt
Neem deel aan deze vervolgworkshop waarin we werken met de magische kracht van seksuele energie. Deze stroom zetten we in om blokkades in ons lichaam te transformeren. Blokkades in ons lichaam ontstaan wanneer bepaalde energieën er niet kunnen of mogen zijn. Wat wordt er mogelijk als het los mag komen en helemaal gaat stromen?
Schrijf je nu in!