Werkwijzen

Persoonlijke vragen zijn altijd te herleiden naar wie je bent in jouw vraagstuk. En wie je bent wordt gevormd door je levensstrategie in je jeugd. Daar zit de bron voor duurzame verandering. Dat vraagt een therapeutische werkwijze. Daarin kan ik je spiegelen en er is de mogelijkheid tot 1 op 1 coaching. En er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen in groepsverband. Het voordeel van vragen uitwerken in een groep, is dat het leerproces dramatisch kan versnellen. De andere deelnemers spiegelen je eigen thema´s waardoor je meer snelheid maakt in je eigen stappen.

Ik maak gebruik van een aantal impactvolle therapeutische werkwijzen:

  • Systemisch Werken, TA (Transactionele Analyse),
  • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren),
  • Innerlijk Kindwerk en Emotioneel Lichaamswerk,
  • Tantra en Sexual Grounding.

Er zijn een aantal principes belangrijk:

  • Vertrouwelijkheid: mijn werk is vertrouwelijk. Ik betracht grote zorgvuldigheid met hetgeen mensen mij toevertrouwen.
  • Eigen verantwoordelijkheid: Je bent zelf verantwoordelijk voor je stappen en jouw leerproces.
  • Balans: Ik werk met aandacht voor balans in geven en nemen. Zowel tussen mensen onderling als tussen mijzelf en diegene met wie ik werk.
  • Walk the Talk: Ik ben transparant over wat mij raakt. Graag deel ik over hetgeen voor mij heeft gewerkt in mijn ontwikkeling.

Belangrijke Informatie

KvK: 73960985

William Wilson is deelnemer aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen te Utrecht.
Klik hier voor de tekst van de Ethische Code
Klik hier voor de tekst van de klachtenregeling
Klik hier voor de tekst van het privacyreglement

Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging dus kosten zijn niet door ziektekostenverzekeraar te vergoeden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Transformatieplek en William Wilson.

Transformatieplek is een CRKBO Geregistreerde Instelling. In dit Centraal Register Kort Beroepsonderwijs staan instellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Onderwijsinstellingen (Kort Beroepsonderwijs). Trajecten of workshop door Transformatieplek voor beroepsmatig onderwijs of -ontwikkeling zijn vrij van BTW.

Tarieven coaching

Begeleiding persoonlijke ontwikkeling: € 145,- per uur (incl BTW)
Begeleiding als zzp’er ontwikkeling (beroepsmatig): € 155,- per uur (geen BTW)
Begeleiding koppels: € 165,- per uur (incl BTW)
Begeleiding i.o.v. een organisatie (beroepsmatig): € 185,- per uur (geen BTW)

Bronnen

Mijn ingenieursstudie Werktuigbouwkunde rondde ik af in 1994 aan de Technische Universiteit Delft. Daarna ben ik 14 jaar werkzaam geweest als consultant in het vakgebied organisatie ontwikkeling. Daarnaast heb ik in die jaren zelf vele activiteiten gedaan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zoals o.a. jaren Lichaamswerk via Centrum Venwoude en Anthony Robbins in Londen. 

In 2006 startte ik bij Phoenix Opleidingen de vervolgopleidingen Systemisch Werk, Professionele Begeleiding (PB) en Relatie Therapie. Tussendoor heb ik nog de NLP opleiding NTI-NLP Practisioner gevolgd. Vanaf het werkzaam zijn bij Phoenix Opleidingen heb ik alle overige opleidingen gevolgd: NLP Master, Het Helende Verhaal, NLP Trainers, De Maskermaker (Karakterstructuren), Trainersopleiding en natuurlijk de Driejarige Professionele Communicatie Opleiding (Post-HBO) als trainer.

Sinds 2017 ben ik mij in de diepte gaan ontwikkelen op het vlak van spiritualiteit, intimiteit en seksualiteit. Mijn belangrijkste bronnen daarbij zijn: De Gewijde Reis (Healing- & Tantra weekenden), Truetantra / Anand Rudra (Orgasmic Wisdom Retreats), WildTantra / Pema Gitema (Jaarprogramma’s), Bodymind / Heart & Sexuality (Jaartraining), Piet Weisfelt (Workshops en Supervisie).

 

Samenwerkingspartners