Workshop Seksualiteit in het Licht (vervolg)

Waar gaat de vervolgworkshop Seksualiteit in het Licht over?

In deze vervolgworkshop werken we wederom met de magische kracht van seksuele energie. Deze stroom zetten we in om blokkades in ons lichaam te transformeren. Blokkades in ons lichaam ontstaan wanneer bepaalde energieën er niet kunnen of mogen zijn. Wanneer we kleine of grotere traumatische ervaringen meemaken zijn de emoties vaak te heftig om te kunnen bevatten of om ze echt te voelen. Het is ook mogelijk dat er afkeuring was op bepaalde energieën. Op dat moment zetten we het vast in ons lijf. Wat wordt er mogelijk als het los mag komen en helemaal gaat stromen?

Wat kun je verwachten in de workshop Seksualiteit in het Licht (vervolg)?

Een manier om te helen en het (meer) te laten stromen in het lijf, is door gebruik te maken van het principe van Ideale Vader (uit de Sexual Grounding). Jouw ideale vader die jou het gevoel geeft dat alles welkom is en dat je onvoorwaardelijk wordt gesteund op je eigen potentie en seksualiteit. Jouw cellen zullen als een spons het gevoel opnemen van: ‘Ik ben helemaal OK!’ Hierdoor krijg je in je seksualiteit (opnieuw) beschikking tot het recht van een kind om opwinding, nieuwsgierigheid en onschuld te ervaren.

Met deze hernieuwde vrijheid is er ook ruimte om de energieën die tot nog toe in de schaduw zijn gebleven helemaal welkom te heten. Daarin maak ik gebruik van het gedachtegoed van David Deida. Via bijvoorbeeld het ervaren van de energie van het dominante, de macho en de ‘ravisher’ leef je jouw mannenenergie ten volle. Vanuit het vrouwelijke is dit zeer aantrekkelijk en is er een spannende polariteit. Dat geeft uiteindelijk het vermogen om als volwassen man je seksuele energie te reguleren in de verbinding van hart tot bekken.

workshop-seksualiteit-licht-vervolg-thumbnail

Voor wie is de Vervolgworkshop Seksualiteit in het Licht?

Deze Workshop Seksualiteit is geschikt voor mannen die al flink wat stappen op het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling hebben gezet. Het Lichaamswerk en Systemisch werk betekent dat we op een diepe emotionele laag werken met elkaar. Veel mannen hebben verwonding(en) en/of schaamte opgelopen op dit thema. Ben je bereid dit aan te gaan in een veilige bedding met mannen die dat ook willen? Dan ben je welkom om deel te nemen.

Voor het professionele kader ben je ook welkom om van mijn manier van werken te leren en jezelf te ontwikkelen. Maar dan wel óók persoonlijk, want dit werk is enkel te geven via jouw persoonlijke ervaringen en verhaal.

Voorwaarde voor deelname is het doorlopen van de Basisworkshop Seksualiteit in het Licht of (enigszins) vergelijkbare ervaringen zoals bijvoorbeeld opleiding bij het ITIP of de 3-jarige Opleiding of Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen.

 

Wat anderen over de workshop zeggen

De begeleiding was prima voor mij, je hebt zelf veel meegemaakt in je leven, je zet dat in en loopt zichtbaar nog steeds jouw pad. Dat gaf mij een goede bedding en uitnodiging om zelf te komen en zichtbaar (en hoorbaar) te mogen zijn. Lekker dat er relatief veel lichaamswerk in het programma zat, het was een afwisselende en inspirerende reis. Concreet voel ik me energieker en blijer, meer bij mezelf.

E

Vervolgworkshop Seksualiteit i/h licht

Geweldig om met grotendeels onbekenden zo snel een veilige setting te ervaren. Een veiligheid die ruimte biedt voor het aangaan van echt spannende vragen, die ver voorbij de schaamte gaan en daarmee blokkades en sluiers wegnemen. Wauw. Met humor, doortastendheid en souplesse is William aanwezig.
Hij creëert ruimte voor diepgaand onderzoek.

Mick

Vervolgworkshop Seksualiteit i/h licht

Mannelijkheid en seksualiteit, wanneer besteed je daar aandacht aan?
Te weinig!
Duik in deze workshop, head first en je zal niet teleurgesteld worden. Ik ben multi-level geraakt, kapot en voldaan.
Master William, weer een diepe buiging.

 

 

Michiel

Vervolgworkshop Seksualiteit i/h licht

Over William

Mijn naam is William Wilson, geboren op 4 april 1967. Vanaf 2008 was ik 12,5 jaar werkzaam als trainer en therapeutisch coach voor Phoenix Opleidingen te Utrecht. Nu vanuit mijn eigen praktijk Transformatieplek.

Vanaf ongeveer dertig jarige leeftijd heb ik het mannelijke aspect in mijzelf diepgaand onderzocht en geïntegreerd. Mannenwerk, Systemisch Werk, Lichaamswerk maken me tot de man die ik nu ben. Vanuit de Tantra en Sexual Grounding werk ik graag middels mannelijke en vrouwelijke dynamieken als bron van levensenergie.

Mijn stijl als begeleider kenmerkt zich als open en direct, warm en betrokken, met diepgang, lichtheid en humor.

Praktische info Workshop Seksualiteit i/h Licht (vervolg)

Data (tijden)

Donderdag 21 en vrijdag 22 april (alle dagen 10-17 uur)
(mogelijkheid tot gezamenlijk uit eten op de 1ste avond)

Kosten

Deelname Tweedaagse Workshop Seksualiteit € 478,- all-in (incl BTW)

Overnachting + € 30 p.p. (ex linnen / handdoek)

Locatie

De Bronhoeve, Ossenwaard 14, Cothen Website: www.bronhoeve.com

athanor

Schrijf je in

Workshop Seksualiteit in het licht (vervolg) | € 100 als aanbetaling (€478,- all-in incl. BTW)
Neem deel aan deze vervolgworkshop waarin we werken met de magische kracht van seksuele energie. Deze stroom zetten we in om blokkades in ons lichaam te transformeren. Blokkades in ons lichaam ontstaan wanneer bepaalde energieën er niet kunnen of mogen zijn. Wat wordt er mogelijk als het los mag komen en helemaal gaat stromen?
Schrijf je nu in!