Transformatieplek

Persoonlijke vragen zijn altijd te herleiden naar wie je bent in jouw vraagstuk. En wie je bent wordt gevormd door je levensstrategie in je jeugd.  Daar zit de bron voor duurzame verandering. Daarin kan ik je spiegelen of mededeelnemers in een groep. Er is de mogelijkheid tot 1 op 1 sessies en er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen in groepsverband. Het voordeel van vragen uitwerken in een groep, is dat het  leerproces dramatisch kan versnellen. De andere deelnemers spiegelen je eigen thema´s waardoor je meer snelheid maakt in je eigen stappen.

Momenteel begeleid ik mannen zowel individueel als in mannengroepen en vrouwen individueel als ook gemengde groepen op professionele en persoonlijke ontwikkelvragen. Daarbij maak ik gebruik van het Systemisch Werken, TA (Transactionele Analyse), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Innerlijk Kindwerk, Lichaamswerk, Tantra en Sexual Grounding.

Er zijn een aantal principes belangrijk:

  • Vertrouwelijkheid: mijn werk is vertrouwelijk. Ik betracht grote zorgvuldigheid met hetgeen mensen mij toevertrouwen.
  • Eigen verantwoordelijkheid: Je bent zelf verantwoordelijk voor je stappen en jouw leerproces.
  • Balans: Ik werk met aandacht voor balans in geven en nemen. Zowel tussen mensen onderling als tussen mijzelf en diegene met wie ik werk.
  • Walk the Talk: Ik ben transparant over wat mij raakt. Graag deel ik over hetgeen voor mij heeft gewerkt in mijn ontwikkeling.

 

Back to Top