Seksualiteit in het Licht (basis)

Je bent uit seksualiteit ontstaan. Seksualiteit in de brede betekenis van seksuele energie zoals deze in Tantra wordt gehanteerd: de levensenergie die begint in ons bekken, die in ons hart liefde wordt en in ons hoofd groeit tot bewustzijn. Verlangen is de stuwkracht in deze energie. Met grensoverschrijdende ervaringen, afkeuring van ouderfiguren en/of invloed van stigma’s of porno is een gezonde erotische basis voor velen verstoord geraakt.

Door groeiend lichaamsgewaarzijn en (spiritueel) bewustzijn, komt er (meer) toegang tot verlangens, seksuele gevoelens en seksuele energie. Dit leidt uiteindelijk, in mijn ervaring tot een veelbelovende wereld voorbij ‘nodig hebben’ of kortstondige bevrediging. Mijn missie is om in deze mannenworkshop een veilige plek te creëren waarin heling en transformatie kan plaatsvinden: Seksualiteit in het Licht.

In deze mannenworkshop:

Je wordt uitgenodigd jouw seksuele energie en jouw verlangen te ervaren met openheid voor alles wat zich aandient, licht of donker, stil of heftig, stromend of stagnerend. Dat gaat voorbij aan de rol van een partner, want de eigen heelwording verloopt niet via de partner maar voltrekt zich in jezelf. Ook wordt jouw plek als zoon van je vader en kleinzoon van je opa opnieuw belicht en ervaren wat daarin helend is.

Mijn vele jaren opgebouwde ervaring bundelt zich in deze workshop door gebruik te maken van de volgende stromingen: Emotioneel Lichaamswerk (ELW), Systemisch Werk, Tantra en Sexual Grounding.

Je krijgt o.a. toegang tot jouw bron van levensenergie, inzicht in waardoor je dit kwijtraakt en ervaringen hoe deze bron blijvend een plek te geven in jouw leven. Verbinding met jouw plek tussen de mannen. Inzicht in en ervaring op welke wijze jouw opvoeding belemmerend of voedend is op het vlak van intimiteit en seksualiteit. Vrijheid tot jouw (seksuele) verlangens en op welke wijze dit uiting te geven. Helende stappen in relatie tot jouw mannenlijn (vader, opa, voorvaderen). 

Praktische info Workshop Seksualiteit i/h Licht (basis)

Data (tijden)

  • Woensdag 27 oktober t/m Donderdag 28 oktober
    (woensdag 10 uur tot donderdag 17 uur)

Kosten

Deelname Tweedaagse Workshop€ 498,- all-in (incl BTW)

Inclusief lunch en avondeten dag 1 (zonder overnachting).

Locatie

Centrum Athanor, Hooislagen 9, 7241 NJ Lochem Website: www.centrumathanor.nl

Schrijf je in

Workshop S.ksualiteit in het licht (basis) | € 100 als aanbetaling (€498,- all-in incl. BTW)
Neem deel aan deze tweedaagse (exclusief overnachting) om jouw seksuele energie en jouw verlangen te ervaren met openheid voor alles wat zich aandient. Deze bron van levensenergie geeft gelegenheid tot transformatie. Dat gaat voorbij aan (de rol van) een (eventuele) partner, want de eigen heelwording voltrekt zich in jezelf. Ook wordt jouw plek als zoon van je vader belicht en ervaren wat daarin helend is. Je bent immers uit zijn potentie geboren.
Schrijf je nu in!