Relatie Workshop Systemisch Werk

Waar gaat de Relatie Workshop Systemisch Werk over?

De Relatieworkshop Systemisch Werk helpt partners in (liefdes)relaties om te verdiepen omdat we allemaal elkaar wel eens kwijtraken, elkaar niet begrijpen of elkaar verwijten maken. Ten grondslag aan deze dynamiek ligt een onbewuste loyaliteit aan het eigen systeem van herkomst. Nadat de eerste aantrekkingskracht minder wordt, wordt het pijnlijk duidelijk dat de partner andere normen en waarden prioriteit geeft. Zeker als er kinderen zijn, kan dit heel zichtbaar zijn. Wat ooit zo aantrekkelijk was in de ander omdat het zo anders was, wordt een bron van verwondering, irritatie of verwijt. Wat speelt hier voor krachtenveld dat polarisatie veroorzaakt?

In ieder geval speelt er dat mannelijke energie het ideale in het vrouwelijke zoekt en dat vrouwelijke energie het ideale in het mannelijke. Als kind projecteren we dit naar de ouder van de andere sekse en later wordt het (stereotype) bevestigd in reclame, films, sprookjes en verhalen. Klik om meer te weten over Systemisch Werken.

Wat kun je verwachten in deze Relatie Workshop?

De principes, mannelijk en vrouwelijk, zijn beide werkzaam in elk mens. Mannen belichamen zichzelf in het man-zijn; het mannelijke principe. Vrouwen in het vrouw-zijn; het vrouwelijke principe. Ieder mens, man of vrouw, verlangt naar groei en de ultieme groei die een mens kan ervaren is waar beide principes samensmelten. Het één kan niet bestaan zonder het ander. De vrouwelijke openheid en ontvankelijkheid geven voeding aan het mannelijke onderscheidingsvermogen en beslisvaardigheid of andersom.

Tijdens de Workshop
Tijdens de Relatie Workshop zullen deze onbewuste dynamieken zichtbaar worden waardoor we helderheid krijgen over onze innerlijke processen. Wanneer we deze dynamieken bewust zijn, kunnen het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf versmelten waardoor onze levensenergie vrij kan stromen. Daarmee stopt de polarisatie naar onze (liefdes)partner en staan we weer naast elkaar in plaats van tegenover elkaar.

relatie workshop systemisch werk thumbnail

Voor wie is deze Relatie Workshop Systemisch Werk?

Samen met Nicole van Leeuwen geef ik deze tweedaagse Relatie Workshop Systemisch Werk. Deelname is geschikt voor iedereen die een diepe behoefte heeft om het mannelijke en vrouwelijke aspect met elkaar te verbinden en te laten samensmelten. Thema’s liggen op het vlak van relaties in het veld van man-vrouw dynamiek, zowel persoonlijk als professioneel.

  • Als individu volg je deze workshop omdat je nieuwsgierig bent naar hoe jouw eigen innerlijke dynamiek is en hoe dit te helen.
  • Als koppel ben je van harte welkom om samen de dynamiek te onderzoeken en een volgende stap te maken in de ontwikkeling van jullie liefdesrelatie. Vooral voor koppels waarbij de ene partner sterk in ontwikkeling is (geweest) en de andere partner een Relatie Workshop Systemisch Werk wil ervaren.
  • Als begeleider, coach of therapeut ben je van harte welkom bij deze Relatie Workshop om eerst jezelf in dit thema te ontmoeten. Dan ontstaat de kans om vanuit een stevige basis in jezelf te werken met cliënten die begeleiding nodig hebben rondom dit thema.

We werken volgens het Systemisch Werk, innerlijk kind-werk, lichaamswerk en andere ervaringsgerichte werkwijzen.

Wat anderen over de workshop zeggen

Ik ben heel dankbaar dat ik samen met mijn man deze tweedaagse heb meegemaakt. William, jij bent voor mij een rustpunt en werkt zo met het hart. En Nicole, ik zat met mijn moeder thema en ik kon meteen op jou vertrouwen. Hoe jullie actief begeleiden naar positieve energie ook met lichaamswerk, heel fijn. Ik voelde me meteen gesteund door jullie synergie met elkaar. Dat gaf rust.

Noor

Relatie Workshop Systemisch Werk

Wat ik ervaar is dat jullie naast elkaar gelijktijdig begeleiden, op een spontane speelse manier. Daardoor krijg je meer kind energie en onverwachte interventies want je weet niet wie wat gaat zeggen. En dat is voor mij zo goed -controle- doorbrekend. En wanneer jullie tegelijk eenzelfde boodschap geven, werkt het ook heel erg krachtig.Prachtige locatie en lekker gegeten!

Floor

Relatie Workshop Systemisch Werk

Jullie hebben een prettige, warme, liefdevolle uitstraling en dat maakte dat de sfeer al heel snel veilig voelde. Ik vond het een meerwaarde dat jullie er met z’n tweeën stonden. Ik kreeg hierdoor het gevoel dat het thema van de deelnemer van alle kanten belicht werd. Heel mooi ook hoe jullie de partner er steeds bijhaalden. Ik leerde van het werken met de mannelijke en vrouwelijke energie.

Derya

Relatie Workshop Systemisch Werk

Over William

Mijn naam is William Wilson, geboren op 4 april 1967. Vanaf 2008 was ik 12,5 jaar werkzaam als trainer en therapeutisch coach voor Phoenix Opleidingen te Utrecht. Nu vanuit mijn eigen praktijk Transformatieplek.

Vanaf ongeveer dertig jarige leeftijd heb ik het mannelijke aspect in mijzelf diepgaand onderzocht en geïntegreerd. Mannenwerk, Systemisch Werk, Lichaamswerk maken me tot de man die ik nu ben. Vanuit de Tantra en Sexual Grounding werk ik graag middels mannelijke en vrouwelijke dynamieken als bron van levensenergie.

Mijn stijl als begeleider kenmerkt zich als open en direct, warm en betrokken, met diepgang, lichtheid en humor.

Over Nicole

Nicole van Leeuwen is de naam die mijn ouders mij hebben meegegeven bij mijn geboorte op 21 september 1962. Ik ben medeoprichter en docent bij de Academie voor Psychodynamica te Scherpenzeel en begeleid mannen en vrouwen zowel individueel als in groepen. Ik ben geschoold als regressie- en reïncarnatietherapeut, in Innerlijk Kindwerk en Systemisch werk (www.leve-therapie.nl).

In de Systemische aanpak integreer ik verschillende technieken op natuurlijke wijze. Als alleen geboren tweeling heb ik vanuit het gemis van mijn tweelingbroertje het mannelijke in mijzelf sterk ontwikkeld. Pas toen ik ook het vrouwelijke in mijzelf de ruimte gaf voelde ik de verbinding met mezelf. Een verbinding die ik graag en met liefde doorgeeft aan anderen.

Informatie Relatie Workshop Systemisch Werk

Data

  • Donderdag 13 en vrijdag 14 juni 2024 (10-17 uur)
  • Donderdag 28 en vrijdag 29 november 2024 (10-17 uur)

Kosten

Deelname Tweedaagse Relatie Workshop € 595,- p.p. (inclusief lunch)

Begeleiding

Nicole van Leeuwen & William Wilson

Locatie

Buitenplaats De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, Hilversum www.dehoorneboeg.nl

relatie workshop systemisch werk locatie

Schrijf je in

Relatie Workshop Systemisch Werk | € 100 als aanbetaling (€595,- all-in incl. BTW)
Samen met Nicole van Leeuwen geef ik deze tweedaagse Relatie workshop Systemisch Werk. Deelname is geschikt voor iedereen die een diepe behoefte heeft om het mannelijke en vrouwelijke aspect met elkaar te verbinden en te laten samensmelten. Thema’s liggen op het vlak van relaties in het veld van man-vrouw dynamiek, zowel persoonlijk als professioneel. Als koppel, als individu en/of als professional.
Schrijf je nu in!