Relatie Workshop Systemisch Werk

Voor wie is deze Relatie Workshop Systemisch Werk?

Samen met Nicole van Leeuwen geef ik deze tweedaagse Relatie Workshop Systemisch Werk. Deelname is geschikt voor iedereen die een diepe behoefte heeft om het mannelijke en vrouwelijke aspect met elkaar te verbinden en te laten samensmelten. Thema’s liggen op het vlak van relaties in het veld van man-vrouw dynamiek, zowel persoonlijk als professioneel. Als individu volg je deze workshop omdat je nieuwsgierig bent naar hoe jouw eigen innerlijke dynamiek is en hoe dit te helen.

Als koppel ben je van harte welkom om samen de dynamiek te onderzoeken en een volgende stap te maken in de ontwikkeling van jullie liefdesrelatie. Vooral voor koppels waarbij de ene partner sterk in ontwikkeling is (geweest) en de andere partner een Relatie Workshop Systemisch Werk wil ervaren. 

Als begeleider, coach of therapeut ben je van harte welkom bij deze Relatie Workshop om eerst jezelf in dit thema te ontmoeten. Dan ontstaat de kans om vanuit een stevige basis in jezelf te werken met cliënten die begeleiding nodig hebben rondom dit thema.

We werken volgens het Systemisch Werk, innerlijk kind-werk, lichaamswerk en andere ervaringsgerichte werkwijzen.

Waar gaat het over in deze Relatie Workshop Systemisch Werk? 

In (liefdes)relaties kunnen partners elkaar wel eens kwijtraken, elkaar niet begrijpen of elkaar verwijten maken. Ten grondslag aan deze dynamiek ligt een onbewuste loyaliteit aan het eigen systeem van herkomst. Nadat de eerste aantrekkingskracht minder wordt, wordt het pijnlijk duidelijk dat de partner andere normen en waarden prioriteit geeft. Zeker als er kinderen zijn, kan dit heel zichtbaar zijn. Wat ooit zo aantrekkelijk was in de ander omdat het zo anders was, wordt een bron van verwondering, irritatie of verwijt. Wat speelt hier voor krachtenveld dat polarisatie veroorzaakt?

In ieder geval speelt er dat mannelijke energie het ideale in het vrouwelijke zoekt en dat vrouwelijke energie het ideale in het mannelijke. Als kind projecteren we dit naar de ouder van de andere sekse en later wordt het (stereotype) bevestigd in reclame, films, sprookjes en verhalen.

Klik om meer te weten over Systemisch Werken.

 

Wat kun je verwachten in deze Relatie Workshop Systemisch Werk? 

De principes, mannelijk en vrouwelijk, zijn beide werkzaam in elk mens. Mannen belichamen zichzelf in het man-zijn; het mannelijke principe. Vrouwen in het vrouw-zijn; het vrouwelijke principe. Ieder mens, man of vrouw, verlangt naar groei en de ultieme groei die een mens kan ervaren is waar beide principes samensmelten. Het één kan niet bestaan zonder het ander. De vrouwelijke openheid en ontvankelijkheid geven voeding aan het mannelijke onderscheidingsvermogen en beslisvaardigheid of andersom.

Tijdens de Relatie Workshop Systemisch Werk zullen deze onbewuste dynamieken zichtbaar worden waardoor we helderheid krijgen over onze innerlijke processen. Wanneer we deze dynamieken bewust zijn, kunnen het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf versmelten waardoor onze levensenergie vrij kan stromen. Daarmee stopt de polarisatie naar onze (liefdes)partner en staan we weer naast elkaar in plaats van tegenover elkaar.

Praktische info Relatie Workshop Systemisch Werk

Data

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november (beide dagen 10-17 uur)

Kosten

Deelname Tweedaagse Relatie Workshop€ 478,- pp. (incl BTW en lunch!)

Begeleiding

Nicole van Leeuwen & William Wilson

Locatie

Buitenplaats De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, Hilversum www.dehoorneboeg.nl

Schrijf je in

Relatie workshop Systemisch Werk | € 100 als aanbetaling (€478,- all-in incl. BTW)
Samen met Nicole van Leeuwen geef ik deze tweedaagse Relatie workshop Systemisch Werk. Deelname is geschikt voor iedereen die een diepe behoefte heeft om het mannelijke en vrouwelijke aspect met elkaar te verbinden en te laten samensmelten. Thema’s liggen op het vlak van relaties in het veld van man-vrouw dynamiek, zowel persoonlijk als professioneel. Als koppel, als individu en/of als professional.
Schrijf je nu in!